Naar aanleiding van de versoepelde Corona-maatregelen en het deze week uitgebrachte advies van de PKN heeft de kerkenraad besloten de nodiging voor het kerkbezoek als volgt aan te passen:

  • In de morgendienst worden de gemeenteleden van Groep 1 òf Groep 2 uitgenodigd om naar de kerk te gaan, in de avonddienst zijn alle gemeenteleden welkom in de kerk.
  • De gemeenteleden wordt gevraagd verspreid door de kerk plaats te nemen, indien mogelijk een bank per huishouden en zoveel als mogelijk een lege bank ertussen.
  • Het is niet meer nodig om aan te melden voor de dienst.
  • Tijdens de dienst wordt niet gecollecteerd, we blijven voorlopig gebruik maken van de collecte-emmers bij de uitgang.
  • Er zullen meer kerkenraadsleden in de kerkenraadsbanken plaats nemen, iedere dienst zal de helft van de kerkenraad aanwezig zijn.
  • Er is weer iedere zondag kinderoppas in de Wegwijzer

Lees verder »

09.30 uur prop. H.G. van Ingen te Zegveld
18.30 uur prop. J.G. Blok te Randwijk
Zingen voor de dienst: Ps. 46: 6 en Ps.25: 4.
Organisten: dhr. Jens Slagboom en mevr. Annemarie Zwart.
Collecten: Eerste collecte: Kerk en Diaconie; Tweede collecte: Onderhoudsfonds; Busjescollecte: GZB-project – Opvanghuis voor gehandicapten in Malawi.

D.V. dinsdag 28 september begint de catechisatie weer. Indeling en data hebben jullie al gehad. Mogen we op jullie rekenen?

De zondagsschool gaat weer beginnen op 26 september. Alle kinderen van 4-12 jaar zijn de eerste keer van harte welkom om 14.00 uur in de Wegwijzer. Aan het einde van het seizoen hebben we van Arinne v/d Dool afscheid genomen. Vijf jaar hebben we genoten van haar creativiteit, inzet en gezelligheid. Arinne via deze weg nog een keer hartelijk dank! Welkom aan Anneloes Korteland, dank dat je mee doet! Veel succes en zegen gewenst! Anna Lisa, Anneloes, Daniëlle, Femke, Frank, Theo en Wieke.

Op D.V. maandag 27 september is onze eerste verenigingsavond van dit seizoen. We starten om 18.30 uur met een broodmaaltijd, mocht u zich nog niet opgegeven hebben, kan dit alsnog t/m 24 september bij Mieneke Korevaar. Later aanschuiven mag ook, om 19.45 uur staat de koffie klaar en om 20.00 uur beginnen we met de Bijbelstudie. Dit seizoen willen we ons verdiepen in de Bijbelstudies van ds. Verboom waarmee we op zoek gaan naar de Bijbelse lijn van het Koninkrijk van God. Deze avond verzorgt mevr. Alette Hofman-Baan de inleiding over Bijbelstudie 1: “De Schepper is Koning”. Ook wie eens een keer wil komen kijken, is van harte welkom!

In de kerkbode vindt u een flyer met informatie over het Diaconale project dat wij komend seizoen willen steunen. Spaart u mee voor onze regionale voedselbank? We starten zondag 3 oktober.

© Hervormde Gemeente Brandwijk 2021 Inloggen