In het nieuwe seizoen zal er ook weer ongeveer één keer in de vijf á zes weken op zondag aansluitend aan de kerkdienst, zingen na de dienst plaatsvinden. Onder begeleiding van dwarsfluiten, gitaren en het orgel zingen we met elkaar een psalm en een aantal liederen. Deze liederen worden gekozen uit de bundel ‘Op Toonhoogte’. Net als afgelopen jaar willen we weer de ruimte geven om verzoeknummers te zingen, dus houdt uw favoriete nummers uit ‘Op Toonhoogte’ maar vast in gedachten.

We willen dit seizoen opnieuw het zingen na de dienst aan aantal keren ’s ochtends houden, waardoor er ook een gelegenheid bestaat dat de kinderen aanwezig kunnen zijn. Dit zal u dan in de kerkbode vermeld zien staan.

Lijkt het u of jou ook leuk om mee te spelen tijdens het zingen na de dienst, neem dan zeker contact op met één van ons. Tijdens een oefenmoment bent u/jij van harte welkom om mee te spelen en te kijken of het wat voor u/jou is! Dit doen we meestal de betreffende zondag.

We hopen ook dit jaar weer met plezier samen te kunnen zingen en spelen tot lof en eer van God!

• Marleen Korevaar
  • Jurian Korevaar