Ga naar de inhoud

GZB-project Filipijnen

Vanaf juli 2023 gaan we van start met een nieuw project van de GZB. De inhoud van de busjes bij de uitgang gaat van 2 juli 2023 tot eind juni 2024 naar een project op de Filipijnen.

Maak hier kennis met de zendingswerkers en het project.

Wie zijn jullie?

Wij zijn William en Monica Jansen. Samen met ons zoontje Misha worden wij begin 2023 uitgezonden naar de Filippijnen en gaan we wonen en werken vanuit de hoofdstad Manilla.

Wat doen jullie?

We gaan werken als jeugdwerkadviseurs voor Alliance of Bible Christian Communities of the Philipines (ABCCOP). ABCCOP heeft een sterke missionaire visie en wil jongeren laten groeien in geloof en het uitdragen van het Evangelie. Men wil daarom meer invulling geven aan het jeugdwerk in de gemeenten. We gaan ons beiden bezighouden met het professionaliseren van het jeugdwerk, alsook met de toerusting en training van jeugd en jeugdleiders. We zullen ook meewerken aan het project van de GZB op Samar. Samar is één van de armste en minst ontwikkelde eilanden van de Filippijnen. Eén van de redenen is dat het regelmatig wordt getroffen door tyfoons. De GZB ondersteunt de lokale kerk op Samar op diaconaal en pastoraal gebied. Voor ons is het belangrijk om de kerk in Nederland met Gods wereldwijde kerk te verbinden om zo wederkerig van elkaar te leren. We leren van elkaar en geloven samen!

Meer info: www.jeugdwerkfilipijnen.nl

De nieuwsbrieven en een link om te abonneren: www.jeugdwerkfilipijnen.nl/actueel

Contactpersoon zendingscommissie: Frank Scheurwater