Zendingscommissie

Als zendingscommissie zijn we heel dankbaar voor het enthousiasme in de gemeente; de kinderen die het vuur uit hun schoenen liepen, iets vriendelijks deden, zongen, mooie gebeden opschreven en voor iedereen lantaarntjes maakten. Geweldig hoe tieners luisterden naar verhalen van zendingswerkers, vuur maakten en in 1 minuut vertelden hoe het vuur van hun geloof brandend blijft. Dagelijks werd er gebeden. De vlammen van de kinderen hangen als getuigen aan de ramen. Het was mooi hoe de fietsers symbolisch het vuur van onze kerk met kerken van andere plaatsen ver en dichtbij samenbrachten op het GZB-event. We hopen dat zo het vuur van het geloof aanwakkert en dat we dat ook weer door kunnen geven. De verhalen uit andere landen inspireren ons, bemoedigen ons. U kunt vaker zo geïnspireerd, bemoedigd worden èn het zendingswerk steunen door lid te worden van de GZB. U krijgt dan 4 keer per jaar het informatieblad “Allen Volken”. Info staat op de collectefolder die u bij de Kerkbode vindt.