Op dinsdag 13 juni organiseren we samen met de werkvakantiegroep ‘BIG Molenaarsgraaf’ een sponsorloop. Deze wordt gehouden rondom de kerk in Molenaarsgraaf. De kinderen van ‘de Bron’ hebben hierover een brief ontvangen. Jong en oud mag meedoen. A.s. zondag liggen er ook brieven achter in de kerk met meer informatie. Zorg dat je een kwartier voor starttijd aanwezig bent. Ronde 1: kinderen t/m groep 4, start 19:30 uur; Ronde 2: kinderen groep 5 t/m 8, start: 19:50 uur; Ronde 3: tieners t/m 15 jaar, start: 20:10 uur; Ronde 4: Jeugd + volwassenen, start: 20:30 uur. Tot slot roepen we de familieleden, maar ook andere volwassenen op om sportief mee te doen. Wij hebben er zin in. Zijn er vragen over deze actie. Neem contact op met Anne Mourik.