Kinderkerstfeest

Op D.V. zaterdag 26 december om 19.00 uur is de kerstviering met de kinderen van de zondagschool. Iedereen is van harte welkom om online mee te vieren. Het is bijzonder dat we ondanks de coronabeperkingen een viering kunnen organiseren. Natuurlijk hadden we liever met de hele gemeente in een warme, volle kerk gezeten, maar we zijn blij dat we op deze manier toch met elkaar verbonden zijn. Het thema is “Licht in de nacht”. Bij deze kerkbode vindt u een programmaboekje en een collectezakje. Er is voor alle gezinnen met kinderen een tasje met extra boekjes en andere verrassingen. Voor geïnteresseerde gezinnen is dat tasje aan te vragen bij de leiding van de zondagsschool: zondagsschoolbrandwijk@gmail.com. We hopen op een mooie gezamenlijke viering: Kijk en luister mee!