Avondmaal

Zondag hopen we met elkaar het Avondmaal te vieren. Wat mooi om dat te kunnen doen nu de gehele gemeente weer naar de kerk mag komen. We hebben als kerkenraad besloten om het Avondmaal weer te vieren zoals we gewend zijn, dus aan tafel voor in de kerk. Wel zijn er enkele aanpassingen: We gebruiken kleine bekertjes voor de wijn. Voor mensen die in de kerk graag afstand houden én willen deelnemen aan het Avondmaal worden brood en wijn op de plaats gebracht. Dit graag doorgeven aan de scriba. Er zal in zowel de ochtenddienst als in de avonddienst Avondmaal gevierd worden, zodat diegenen die in de ochtend verhinderd zijn in de avonddienst aan kunnen gaan. Op die manier is er ook wat meer ruimte aan de tafel.