VBC 2017 Schatzoeken

Wat een feest in de tent! We zochten naar schatten, geen gewone schatten, nee schatten waar je echt gelukkig van wordt. Net zoals Ruth, zij verloor haar man, verliet haar volk, maar ging bij het volk van God horen en trouwde met Boaz. We deden allerlei spellen met schatten, maakten een schatkistje en versierden eierkoeken...

Clubkamp De Moer 2012

Gezellige jaarlijkse kampweek van de tienerclub, dit jaar naar De Moer in Brabant. De foto\'s geven een idee van wat we zoal doen.

Opening Winterwerk 2012

Het winterseizoen werd geopend met een gezellige middag voor ouderen, een familiemiddag bij de familie Baan en een preekbespreking. Foto\'s zijn van de familiedag.

VBC 2011 \"Echt Wel\"

Het was echt wel gezellig op de in de Boerenklaas. Zingen, luisteren, knutselen, wedstrijdjes en nog veel meer... bekijk de foto\'s maar!

Opening Winterwerk 2011 Sportief

Op vrijdagavond 9 september mocht iedereen vanaf 12 jaar zich van de sportieve kant laten zien. Een gezellige avond!

Geloven in Spangen Introductie

Tijdens de talentenveiling werden we geinformeerd over de wijk Spangen en het missionaire project van de IZB en de gemeente Delfshaven.

Clubkamp Hoeven 2011

Van 11 tot 15 juli ging de tienerclub naar Hoeven. Het was een gezellige week.

Talentenveiling 2011

Op 10 september 2011 hielden we een talentenveiling. Wat zijn er veel mensen met uiteenlopende aanbiedingen. Het leverde een mooi bedrag op voor het IZB-project "Geloven in Spangen" en het leverde erg veel gezelligheid en samenhorigheid op.

Opening winterwerk 2010 Preekbespreking

In de avonddienst van 12 september heeft Ds Flikweert met Psalm 96 uitgelegd hoe we \"vieren\" inhoud kunnen geven. Ook de 4 basisstappen kwamen aan de orde: Vrij worden, Inademen, Expressie, Respons, samen het woord VIER. Met ongeveer 50 jonge en oudere gemeenteleden hebben we daar nog dieper over nagedacht met gepreksvragen.

Opening winterwerk 2010 Poldersport

1,2,3, vier! We zijn het openingsweekend begonnen met een poldersport. Met jong en oud gezellig in de weer. Na afloop even gezellig opwarmen en napraten met wat drinken en een broodje knakworst bij het vuur. Het thema voor het weekend werd door Ad van Rees kort ingeleid. De betekenis is meervoudig: God is een drie-enige God. Zo vieren wij Hem ook in zijn werk als Vader, Zoon en Geest. Vandaar 1,2,3, Vier! Vieren is tellen. We tellen Gods daden en onze zegeningen. 1,2,3, Vier! Vieren is een opdracht van God. De eerste foto\'s staan online en er volgen nog meer mooie beelden.

Kerk

Foto\'s van de kerk in het begin van 2010.

© Nederlands Hervormde Gemeente Brandwijk 2019 Inloggen