Ook in het seizoen 2020/2021 hopen wij weer bij elkaar te komen als vrouwenvereniging. Dit seizoen verdiepen we ons in het Bijbelboek Prediker. We komen om de drie weken bij elkaar op maandagavond in ‘De Wegwijzer’.

Indeling verenigingsavond

Elke verenigingsavond lezen we een Bijbelgedeelte. De Bijbelstudie wordt door een lid voorgelezen. Na een koffiepauze bespreken we de vragen in kleine groepjes. We vinden deze avonden veel gezelligheid, maar ook openheid bij de bespreking van de onderwerpen, want elkaar opbouwen in het geloof is het doel van onze vereniging.

Het doel van onze avonden is het onderzoeken en bestuderen van Gods Woord. We hopen dat dit leidt tot verdieping van het geloofsleven, zowel gemeentelijk als in ons persoonlijk leven. We vinden het fijn om elkaar steeds weer te ontmoeten en in alle openheid met elkaar te praten.

Eerste avond

Op 28 september is onze eerste avond. Wij nodigen onze leden weer hartelijk uit, maar het zou ook fijn zijn als er gasten en/of nieuwe leden op onze avonden willen komen, u bent van harte welkom. De gezamenlijke avonden worden alleen gehouden als dit op dat moment toegestaan is om met meer dan 25 Personen in de Wegwijzer aanwezig te mogen zijn.

Bestuur

Voorzitter
Klarie Aantjes

Secretaresse
Margiet Bouter

Penningmeester
Ebertina Mourik

Alg. Adjunct
Mieneke Korevaar

© Hervormde Gemeente Brandwijk 2021 Inloggen