Ga naar de inhoud

Dabar zoekt jou!

Heb jij je vakantieplannen al gemaakt? … een verre reis, een interessante vakantiebaan en tijd om te relaxen met je vrienden. Wij hebben voor jou een uitdaging: maak je zomer compleet met DABAR! Je reist met een enthousiast team van 8 jongeren af naar camping ‘de Put’ in Ottoland om daar het evangelisatie- en recreatieprogramma te verzorgen. Je woont tussen de andere campinggasten en getuigt van Gods liefde. Dat is DABAR: een zomer met meerwaarde.

Afgelopen jaren hebben we daar geweldige teams gehad, die daar ‘verrijkt’ van thuis gekomen zijn. Dit jaar kan jij daar ook bij zijn.

Camping ‘de Put’ lijkt op het eerste gezicht misschien niet zo avontuurlijk, maar zodra je de slagboom gepasseerd bent, waan je je in een andere wereld. Durf jij het aan??

  • De eerste periode is van 18 juli tot 1 augustus 2015
  • De tweede van 1 augustus tot 15 augustus 2015

Maak jij gemakkelijk contact, heb je een luisterend oor voor diegene die jaren geleden om wat voor redenen de kerk de rug toegekeerd hebben. Heeft u antennes voor de campinggast, die ondanks zijn of haar stoere gedrag, meer willen weten over het geloof.

Neem dan gerust eens contact met ons op, of met de contactpersoon van DABAR in uw eigen gemeente.

Meer informatie of je direct aanmelden? Surf naar www.dabarwerk.nl of kijk op de facebookpagina van DABAR

Bellen en mailen kan ook met Piet School  06 21417040   phschool@online.nl