Zondag 16 september begint de zondagsschool weer. Natuurlijk hopen we dat jullie ook (weer) komen. Wij als leiding verwachten jullie. We bidden dat de Heere God ook dit werk in onze gemeente wil zegenen.

De verhalen uit de Bijbel willen wij graag aan jullie vertellen op de zondagsschool. Maar er is meer, naast bidden en zingen, leren we ook een tekst en een psalm. Het is dezelfde psalm die jullie op maandag op school moeten kennen. We spelen een spel-quiz of andere korte verwerking. Iedere zondag als je er bent kun je punten sparen.

Het kerstfeest vieren we samen met alle kinderen en hun ouders, opas en omas in de kerk. Tijdens het kerstfeest nemen de kinderen van de oudste groep afscheid van de zondagsschool. Pasen en Pinksteren vieren we met elkaar in de Wegwijzer. Dit jaar vieren we Pasen met de ouders en Pinksteren met alle kinderen bij elkaar.

Samen met jullie denken we ook aan mensen die het niet zo goed hebben als wij. Ons zendingsgeld gaat naar Hanna. Een adoptiekind van Woord en Daad.
Zoals je ziet is er veel te doen op de zondagsschool. We hopen dat jij ook (weer) komt. Breng gerust je vriend/vriendin ook mee!

Wanneer?

Ieder zondag van 14.00 tot 15.00 uur, tenzij anders vermeld in de Kerkbode.

• Kinderen uit groep 1, 2, 3 en 4 van school komen naar de Consistorie
  • Kinderen uit groep 5, 6, 7 en 8 van school komen naar de Wegwijzer

Voor meer informatie kunt u/jij ons altijd bellen.

Tot ziens,

juf Linda, Maartje, Daniëlle en Wieke (groep 1 – 4)
juf Arinne, meester Frank en Theo (groep 5 – 8)

Frank Scheurwater

Theo Korevaar

Gert-Jan Vermeulen

Bankrekeningnummer van zondagsschool ‘Onesimus’: NL18 RABO 0320 3700 70.