Via de zendingsbussen hebben we in de laatste maand nog eens € 257,30 gespaard voor de gemeente “Noorderlicht”. Op 1 juli bestaat deze pioniersgemeente 5 jaar en gaat vanaf nu als een zelfstandige gemeente verder; wat een wonder! Vanaf zondag 2 juli is de inhoud van onze zendingsbussen bestemd voor Albanië. Wij sparen voor een nieuwe kerk in het dorp Mushqeta; in de bergen van Albanië. Alette, Anne Marie en Bea zijn in mei bij deze gemeente en bij Maarten en Gerdien Blom op bezoek geweest; zij zijn daar werkzaam vanuit de GZB. De gemeente groeit! Er is een stuk grond gevonden om een nieuwe kerk te bouwen. Wij willen dit van harte steunen; zullen u op de hoogte houden en vragen u dit project ook bovenal op te dragen in uw gebed! (De zendingscommissie).