We zitten alweer volop in vakantietijd. Al menig gezin is vertrokken naar verre oorden of blijft gewoon lekker in ons eigen landje. Ook onze predikant, ds. Jongkind en vrouw hebben vakantie. Hoewel er geen spectaculaire reizen op het programma stonden, is het toch fijn om even afstand te kunnen nemen van wat er in de gemeente rondgaat. Zorgen bij gemeenteleden worden vaak meegenomen naar de pastorie. Fijn dat dit nu tijdelijk overgenomen wordt door de kerkenraad. Wij wensen onze dominee en zijn vrouw een goede, rustige en gezegende tijd toe.
Niet iedereen gaat of kan op vakantie. We denken aan onze zieke broeders en zusters, aan onze ouderen die niet goed meer ‘uit de voeten’ kunnen. Ook aan hen die verpleegd worden in zieken- en verpleeghuizen. Wellicht kunnen we in deze vakantietijd eens een extra bezoekje brengen aan die mensen die in vakantietijd vaak alleen zijn.
Ons gemeentelid Peter Aanen gaat van 30 juli tot 6 aug. op vakantie. Wij leven met hem mee. Wilt u hem een kaartje sturen, dan kan dat naar zijn vakantieadres: ‘de Bosrand’ Bosrand 28 6718 ZN Ede.