Vuur staat voor warmte, voor gezelligheid, voor energie. Juist dat hebben we de afgelopen periode vaak gemist. We verlangen ernaar om elkaar te ontmoeten, ook als kerk.

Vuur staat ook voor geloof, voor de Geest.
Dat is nodig om samen weer aangewakkerd te worden en te horen hoe God met Zijn Geest werkt in deze wereld;  om het vuur van het geloof te laten aansteken en zelf ook door te geven. Dat gaan we in Brandwijk doen door de campagne ‘Houd het vuur brandend’!
Hieronder volgt een overzicht met activiteiten.

We sluiten met deze activiteiten aan bij de uitnodiging van de GZB om als gemeenten met de wereldkerk vanuit dat verlangen met elkaar op weg te gaan naar Pinksteren.

De zendingscommissie ea

Wat gaan we doen?

Vuur aanwakkeren, dat begint nu. Op 15 mei gaan we ook letterlijk het vuur aansteken en in het pinksterweekend ligt de focus op het vuur doorgeven!

1. Fietsers voor vuur

Op zaterdagmorgen 15 mei trekt een groep van fietsers langs verschillende gemeenten in Nederland. ’s Avonds tijdens het online event worden de ‘fakkels’ die zij onderweg ontvangen, aangestoken met vuur vanuit de wereldkerk. Vier brandwijkers gaan fietsen met het “vuur” uit Brandwijk. (terugblikfilmpje “Fietsen voor vuur”)>>

2. Challenge “Yough on Fire”

Zaterdagmiddag 15 mei gezellige Challenge voor jong en oud rond de kerk.
(meedoen kan evt thuis ook)

3. Online GZB-Event (ipv jaarlijkse GZB-dag)

4. Pinksterviering Zondagsschool

• 16 mei 14.00 uur in De Wegwijzer
  • Breng een glazen pot mee!

5. Bidden met/voor de wereldkerk

Via de Whatsappgroep van de gebedsgroep zullen gebedspunten voor iedere dag gedeeld worden. Aanmelden voor de gebedsbrief kan via Herber Bikker.
(Download evt het hele Weekoverzicht (Wees vurig van geest)>> )

6. Terugblikvideo

Online uitzending van de activiteiten die de afgelopen week geweest zijn.

• zaterdag 22 mei vanaf 18.00 uur

7. Pinksterdienst

6. Vuur letterlijk mee naar de huizen

Neem na afloop van de morgendienst het vuur mee naar huis met lantaarntjes die door de kinderen gemaakt zijn.