Pinkstercampagne “Houd het vuur brandend”

Van 15 tot 23 mei willen we op verschillende manieren Pinksteren vieren met het thema ‘Houd het vuur brandend’. Op 15 mei is er een spel, thuis of rondom de kerk, voor gezinnen, kinderen en tieners. ’s Avonds een online concert en daarna het GZB-event. 16 Mei vieren de kinderen Pinksteren met de zondagsschool. In die week willen we via de gebedsbrief dagelijks bidden voor de wereldkerk en op zondag 23 mei zal de pinksterdienst gaan over het “vuur van het geloof”, er zal een kerkboekje zijn en de pinkstercollecte is voor Costa Rica. Zo willen we letterlijk en figuurlijk het vuur van het geloof aansteken en zelf ook door geven. Er staat een uitgebreid overzicht van deze activiteiten op de website van de kerk.