Op woensdag 26 juni is overleden mevr. Marry van Rees – Slagter. Ze mocht 91 jaar worden. Marry is opgegroeid in het Drentse Ruinen. Daar trouwde ze met Nijs van Rees uit de Alblasserwaard. Na een huwelijk van ruim 11 jaar overleed Nijs plotseling en bleef Marry achter met drie kinderen: Lammy, Harm Jan en Nijs. Later trouwde zij met Piet, de broer van Nijs. Het was een hele stap voor haar om vanuit het Drentse naar Brandwijk te verhuizen. Een heel andere streek en ook een ander kerkelijk leven. Toch wist ze zich aan te passen en was actief op school en met bezoekwerk bij de ouderen van de kerk. We kennen Marry als een blijmoedige gelovige, maar toch ook met een ernstig ondertoon. Ze kon samen met haar man Piet getuigen van haar Borg en Zaligmaker, de Heere Jezus Christus. Ze had een chronische ziekte en daardoor was haar leven broos. Dat besefte ze ook. Het kon zomaar afgelopen zijn. Piet, jullie waren een fijn stel, op bezoek komen bij jullie was geen straf. Jullie hadden elkaar ook hard nodig bij het ouder worden: u lette op haar en zij was u tot steun bij de operaties die u moest ondergaan. En nu is daar een einde aangekomen. Gelukkig laat de Bijbel ons niet onwetend over hen die ontslapen zijn. We hebben dat nog met u en de kinderen mogen lezen. Er is veel verdriet, maar ook Hoop en zekerheid. Wij wensen u en uw kinderen Lammy, Harm Jan en Krijna, Nijs en Linda en ook de kleinkinderen heel veel sterkte maar bovenal Gods rijke zegen toe. De begrafenis heeft maandag 1 juli plaatsgevonden in Brandwijk.