De Opening Winterwerk vond in het weekend van donderdag 17 tot zondag 20 september. Dit jaar konden we helaas niet met de hele gemeente op dezelfde manier samenkomen als andere jaren. Toch hebben we in dit weekend een stukje van de onderlinge verbondenheid mogen zien en ervaren. Hieronder een overzicht van de activiteiten met links naar uitzendingen of andere info.

Wat deden we?

Programma:

Doorlopend:

1. Doorgeefboekjes

Het HGJB-thema voor dit seizoen is ‘Goed om te horen’. Iets hiervan is al vorm gegeven met de 3 doorgeefboekjes, die rond gaan in de gemeente. Lees, schrijf & geef door!

Donderdag 17 september:

2. Brandwijkse Muzikale Fruitmand-online

Live vanuit de kerk, een uurtje vol muziek, een korte meditatie en gedichten.
Terugkijken: Kerkradio en Youtube

Vrijdag 18 september:

3. Opening Winterwerk-online Deel 1

Een uitzending met allerlei onderdelen, muziek, bijdragen van gemeenteleden, we horen de jeugd… en promo voor de Escape!

4.en 5. Escape the Donk

Vrijdagavond en zaterdagmiddag was de grote vraag: Wat is er op De Donk gebeurd, was er een klooster, wat deden de Watergeuzen?

Op vrijdag gingen ongeveer 45 jongeren op zoek naar de “schatten van het verdwenen klooster” Op zaterdag bijna 50 andere gemeenteleden.

Misschien leuk om te lezen: enige historische Info over De Donk

6. Opening Winterwerk-online Deel 2

Een uitzending met allerlei onderdelen; we kijken naar Samuel, die Gods stem hoorde, denken na over horen, luisteren naar een lied gezongen door onze kids.

7. Sing-in

“Looft God, looft Zijn Naam alom…”, Het is lang geleden dat we samen konden zingen. Daarom van harte welkom om in de buitenlucht een uurtje met elkaar de lof van God te bezingen.

8. Kampvuur

Voor de jeugd en …

Zondag 19 september

9. Kerkdienst

Tijdens de ochtenddienst zal aandacht zijn voor de opening van het Winterwerk, nav een stukje uit het leven van Samuel.
Tijd: 9.30 uur
Downloads:

10. Gewoon gastvrij en doorpraten

We moedigen iedereen aan om na de dienst door te denken over wat we hoorden uit de Bijbel. Dit kan natuurlijk gewoon thuis, maar ook met gemeenteleden. Daarvoor zoeken we mensen die een groepje van maximaal 6 gemeenteleden gastvrij kunnen ontvangen, in de tuin of in huis. Andere nodigen we van harte uit om zich aan te melden om bij een gesprek aan te sluiten. De gespreksvragen, stellingen of opdrachten worden aangereikt.

11. Tienermeeting “Goed om te Horen”

Tijd: ± 11.00 uur
Plaats: “Wegwijzer”

Maandag 21 september

12. Opening Winterwerk-online Deel 3

Met oa terugblik op de activiteiten.
Tijd: vanaf 16.00 uur
Plaats: Youtube