Kerkschoonmaak

Zelfs vindt de mus een huis, en de zwaluw een nest voor zich, waar zij haar jongen legt, bij Uw altaren, HEERE der heirscharen, mijn Koning, en mijn God! (Ps.84). Dat is wat. De vogels mochten vrij de tempel in en uit vliegen en ongestoord een nestje bouwen en hun jongen grootbrengen. Ze leefden dicht bij God. De jaarlijkse schoonmaak was daar echt hard nodig. Hoewel wij proberen het gevogelte buiten de deur te houden is bij ons ook een schoonmaak nodig. Elke week is er een kleine en in september een grote schoonmaak. Mogen we op u rekenen? De kerkrentmeesters hadden het zo gedacht: op zaterdag 4 september beginnen de mannen om 9.00 uur en op dinsdag 7 september komen de vrouwen om het af te maken.