Jubileum: Jan en Arina Meerkerk

Zaterdag 22 januari is voor Jan en Arina Meerkerk een bijzondere dag. Door de sparende trouw van God mogen zij gedenken dat zij 40 jaar getrouwd zijn. Reden tot dankbaarheid. Vanaf deze plaats willen we hen graag van harte feliciteren. In onze gelukwens denken we ook aan hun kinderen, kleinkinderen en verdere familie. Het is enkel genade wanneer we deze mijlpaal uit Gods hand mogen ontvangen. De trouw van de Heere is groot geweest. Hij gaf kracht van dag tot dag. Bij Jan in de truck door Europa en bij Arina voor de klas. Hij was er bij en bracht jullie steeds weer bij elkaar. De Heere schenke jullie nog vele jaren samen met het gezin. Wanneer Gods woord een lamp is voor onze voet en een licht op ons pad, dan kunnen we verder. Het oog en het hart op Hem gericht. Zo zijn jullie en wij allemaal op reis, ja op doorreis naar de stad die fundamenten heeft.