Op 19 okt. a.s. hopen Cornelis Wilhelm Duijzer uit Ottoland en Willempje Theodora Koorevaar te trouwen. De inzegening van het huwelijk vindt plaats op D.V. vrijdag 23 oktober in een dienst die hier in de kerk om twee uur `s middags begint. Wij feliciteren Wim en Wilma en hun ouders hier heel hartelijk mee. Jullie zijn met dat jullie elkaar gevonden en gekregen hebben heel gelukkig. Dat is mooi, dat jullie zo`n groot geluk ten deel valt. Zorg maar trouw voor elkaar en wees goed voor elkaar. Jullie komen op de voor jullie grote dag naar de kerk om daar te vragen om Gods zegen. De zegen lijkt wel iets ongrijpbaars; maar er is niets zo tastbaar als dat. Want de zegen is, dat God zelf met je meegaat. Over de hoogten, maar ook door de diepten. De zegen is, dat Hij je leven goed maakt. Daar lopen wij voor uit. Daar willen wij graag iets van zien. Dat hoort bij te trouwen. Dat het zowel een hele persoonlijke als een publieke aangelegenheid is. Jullie zeggen a.h.w. tegen God en de mensen: “U moet ons helpen om te doen wat wij beloven”. Want je zweert als je trouwt een plechtige eed met de met jullie verbonden getuigen er bij. Wees trouw aan God en elkaar. Leef in het Woord. Want dat is het boek dat met jullie praat en de gids waarmee je goed uitkomt. Wij wensen jullie in Groot-Ammers een gelukkig leven!