Op 24 april a.s. hopen Nick van Wijk uit Groot-Ammers en Brenda Kortlever te trouwen. Wij feliciteren hen en hun ouders daar heel hartelijk mee. De inzegening van het huwelijk vindt op de trouwdag om 14.30 uur plaats in de kerk van Streefkerk. Wij bidden hen een goed leven toe. Een goed leven is een leven dichtbij God en Zijn Woord. En een leven met veel liefde. De liefde is verkwistend. Zij kan slecht rekenen. Zij staat altijd in het rood. Dat betekent niet, dat je over je heen mag laten lopen. Dat is niet goed, als je elkaar geen gezond tegenspel biedt. Je mag elkaar in wat verkeerd is niet volgen. Maar je zoekt toch jezelf niet. In een christelijk huwelijk leef je van de liefde waarmee Christus ons lief heeft gehad. Dat is je bron die onuitputtelijk is.