Op vrijdag 12 april a.s. hopen Leendert de Vries uit Streefkerk en Marloes Aantjes te trouwen. De inzegening van het huwelijk vindt op de trouwdag om 14.30 uur als Brandwijkse dienst plaats in de kerk van Streefkerk. Wij feliciteren Leendert en Marloes van harte met de nu dichtbij gekomen grote dag waarop ze elkaar hun jawoord hopen te geven. We kennen jullie als twee moedige en vriendelijke mensen die we alleen al om die reden alle goeds van de wereld gunnen. Wij bidden jullie de zegen van de Heere God toe. Dat is waar het in het huwelijk om gaat ten diepste: dat de Heere God je bron en je doel is en dat je als man en vrouw het daar m.n. over eens bent. Als je Jezus Christus kent en gehoorzaamt, verlost Hij je van je schuld en van alles wat zwaar op je drukt. Dat stelt je in staat om er vooral voor die ander die je lief hebt te zijn. Samen deel je alle lief en leed en samen reis je naar de hemel. God geeft ons Zijn eigen liefde mee onderweg. God doet ons zo delen in iets van Hem zelf. Dat zo hele kostbare van de liefde vertrouwt Hij ons toe. De liefde is daarom niet iets “softs”, maar iets zeer krachtigs. Het is wel m.n. de liefde die alle schuld en nood overwint. Maar vanuit onszelf lukt dat niet. Daarom is het elke dag ons gebed weer: “God, geef ons de kracht en het geloof om lief te kunnen hebben en om trouwe mensen te zijn”. Wij wensen jullie een goede tijd toe in Streefkerk. Veilig achter de dijk; veilig bij elkaar; veilig bij God!