Op 20 juni a.s. hopen Jan Spruijtenburg en Tamara Deelen te trouwen. Wij feliciteren hen daar heel hartelijk mee. Op de trouwdag wordt het huwelijk ingezegend in een dienst in de kerk van Streefkerk die om 14.30 uur begint. Op de catechisatie wist ik Jan en zijn broer Piet maar slecht uit elkaar te houden. Tot ik op een bepaalde manier hen prima wist te onderscheiden. Ik zeg natuurlijk niet hoe. Maar voortaan is Jan dus mede te herkennen aan zijn vrouw die hem het leven door vergezelt. Dat is mooi. Het is nu dus “Jan van Tamara” en “Tamara van Jan”. Wij bidden Jan en Tamara een goed leven toe. Dat is een leven dichtbij God en Zijn Woord. En een leven van veel liefde. De liefde is verkwistend. Zij kan slecht rekenen. Zij staat altijd in het rood. Dat betekent niet, dat je elkaar geen tegenspel biedt. Maar dan zoek je toch jezelf niet. Niet omdat de liefde blind is, maar omdat de liefde juist sterk ziet op het offer van de liefde van Christus. Dan wandelen wij in de liefde zoals Hij ons liefgehad heeft (vgl. Ef.5:2). Wij wensen Jan en Tamara een mooie tijd toe.