Op 11 sept. a.s. hopen Gerrit Kortlever en Ingmar Slagboom uit Streefkerk te trouwen. Het huwelijk wordt ingezegend in een dienst in de Ned. Herv. Kerk in Ottoland die om 15.30 uur begint. Wij feliciteren het bruidspaar en hun ouders hier heel hartelijk mee. In Gal.6:2 lezen we het bekende woord: “Draag elkaars lasten”. Het woord “lasten” is wat op onze zwakheden en beperkingen slaat en op onze negatieve karaktertrekken en op onze eigenaardigheden. Wij kunnen elkaars lasten dragen in de kracht van Christus die de volle last van ons kwaad aan het kruis droeg. Wat is het dan mooi als je op den duur steeds meer op elkaar gaat lijken. En wanneer je soms, ondanks jezelf, wel eens net zo reageert als dat je man of vrouw reageert. En wat is het goed als je in het huwelijk elkaar helpt en bijstaat. En wanneer je niet elkaars knechtje bent, maar wel elkaars kameraad. Wij wensen jullie een mooi huwelijk toe en een gezegend wonen in Ottoland.