Huwelijk: Emilie van Kleij & Gerard van der Vorm

Emilie van Kleij en Gerard van der Vorm hopen elkaar op D.V. vrijdag 27 augustus het ja-woord te geven. Gods zegen over hun huwelijk willen ze vragen in een kerkdienst die gehouden wordt in onze kerk en begint om 14.00 uur. Onze consulent ds. Van der Veen zal in deze dienst voorgaan. De onmisbare Goddelijke zegen wensen we het bruidspaar van harte toe. We hopen dat de Heere jullie en beide families een goede en onvergetelijke trouwdag met elkaar mag geven, waarop het Woord open gaat en met jullie mee mag gaan in het verdere van jullie leven. Wees daarom een biddend echtpaar, want God is trouw aan jullie, wees zo ook trouw aan Hem, in goede en slechte dagen. In Zijn zegen mogen jullie moed vatten om de weg van liefde en trouw te bewandelen. Emilie en Gerard, ik hoop van harte dat jullie de Heere God veel nodig hebben. Ken Hem in al jullie wegen en zoek elke dag Zijn aangezicht. We wensen jullie het allerbeste toe op jullie nieuwe adres te Langerak.