Op 7 mei a.s. hopen André van der Wiel uit Gorinchem en Patricia Meerkerk te trouwen. Wij feliciteren hen daar heel hartelijk mee. Wij wensen hen een mooie trouwdag toe en een gezegend huwelijksleven. En natuurlijk ook een gezegende huwelijksdienst. Deze wordt op de trouwdag gehouden in de Grote Kerk in Gorinchem om 14.30 uur. Wij bidden om een goed en zo gelukkig mogelijk leven voor deze beide mensen. Moge God hen elke dag van alles wat ze nodig hebben voorzien. Hij geve hen hun dagelijks brood. En dan is dat heel wat meer dan hun letterlijke brood alleen maar. Maar dat slaat op heel hun bestaansmogelijkheid. Het is zo`n lieve trek van het “Onze Vader”, dat de Heere Jezus van al die gewone dingen ook weet. En dat Hij nog voor Hij ons leert te bidden om vergeving, leert te vragen om brood. Net alsof Hij zegt: “Eerst moeten de mensen kunnen eten voor ze aan de geestelijke dingen toe zijn”. “Geef ons heden ons dagelijks brood”. Dat is niet een gebed dat claimerig of bezitterig klinkt. Het is ook niet de vraag van een dwingerig kind. Het is een eerbiedig gebed. Een gebed om de aanwezigheid van God ook in de dingen van het dagelijkse leven. Een gebed van ons hart. Wil zo, André en Patricia, maar als aan de hand van Christus leven!