9.30 uur ds. T. van Bruggen te Streefkerk
18.30 uur ds. J.A.H. Jongkind
Zingen voor de dienst: `s Morgens Morgenzang:5 en 7; en `s avonds Ps.134:2.
Organisten: De organisten van de komende zondag zijn dhr. Jacquo Theunisse en dhr. P.C. den Uil.
Collecten: De tweede rondgang in de diensten van de komende zondag D.V. is bestemd voor de Algemene Middelen van de kerk en de derde (!) rondgang is een ingelaste collecte voor de gevolgen van een verwoestende cycloon in Zuidelijk Afrika. In grote delen van Mozambique, Malawi en Zimbabwe is er een enorme schade aan huizen en gewassen. Ook voor dit doel doen wij op u een beroep. Verder doen wij graag een goed woord voor de huis-aan-huis collecte voor de ZOA. Dat is voor wereldwijde vluchtelingenhulp.
Oppas: Op D.V. 31 maart a.s. verzorgen Pieternel en Christina Boele de oppas; en op 7 april mevr. Marisca Bikker-Mourik en Lida Mourik.