9.30 uur ds. J.A.H. Jongkind
18.30 uur ds. T.C. de leeuw te `s Grevelduin-Capelle
Zingen voor de dienst: `s Morgens Ps.3:1 en 2; en `s avonds Ps.4:3.
Collecten: De tweede collecte in de diensten van D.V. zondag a.s. is bestemd voor de algemene Middelen van de kerk. Op zondag 25 juni is de inhoud van de zendingsbussen voor de laatste keer bestemd voor de gemeente “Noorderlicht” in Rotterdam. Wat vijf jaar geleden begon als een missionair project, gaat vanaf deze zomer verder als een zelfstandige wijkgemeente waar iedere zondag zo’n 250 à 300 bezoekers komen. Terwijl er kerken krimpen of redelijk stabiel blijven, zijn er dus ook plekken waar groei te zien is. We hebben in de afgelopen anderhalf jaar iets van deze gemeente leren kennen: hoe een kerk mensen een plek biedt waarvan zij opknappen. Of zoals hun missie is: “Impact hebben op mensen in de wijk door Jezus Christus te volgen”. We hopen en bidden dat ook wij in onze omgeving een glimp van de Heere Jezus uitstralen! Voor komende zondag de bussen dus nogmaals van harte aanbevolen!
Oppas: Op D.V. 25 juni a.s. verzorgen mevr. Maartje den Besten- van Es en Lida Mourik de oppas; en op 2 juli mevr. Marjan Koorevaar en Mirjam Korevaar.
Koffie drinken na de dienst: Op D.V. 2 juli a.s. is er `s morgens weer koffie drinken na de dienst. Wil er alvast aan denken.