9.30 uur ds. J.A.H. Jongkind (dienst bij de opening van het winterwerk)
18.30 uur ds. M.W. Westerink te Langerak
Zingen voor de dienst: `s Morgens Ps.122:1; en `s avonds Ps.141:1 en 2.
Collecte: De tweede rondgang in de diensten van a.s. zondag D.V. is bestemd voor het project “Edukans” van de “Unie voor christelijk onderwijs”. Hartelijk bevelen wij dit doel bij u aan.
Oppas: Op D.V. 10 sept. a.s. verzorgen mevr. Renske Mourik- de Jong en Pieternel Boele de oppas; en op 17 sept. mevr. Saskia Aantjes-Westerlaken en Carina van der Wal.
“Kerkboekje”: Voor de komende zondagmorgen hoopt er door mevr. Jonette Korevaar- den Besten weer een speciaal kerkboekje te worden gemaakt.
Na de dienst: Zondagmorgen, na de dienst, is er in de “Wegwijzer” “Koffie drinken na de dienst” voor de hele gemeente met aansluitend een korte preekbespreking. Voor de kleinere kinderen is er een programma met veel zang in de kerk. Wij hopen, dat iedereen er wat in ”vindt” en dat de gemeente erdoor wordt gebouwd. Om 12.15 uur sluiten we dit deel van de dag met elkaar af.