Voor de diensten van 26 juli zijn de gemeenteleden van Groep 3 van harte welkom om de dienst in de kerk bij te wonen. Dit zijn de gemeenteleden wonende aan de Gijbelandsedijk 1 t/m 66, de Kerkweg en alle straten van de Brandwijkse nieuwbouw. Graag uiterlijk donderdagavond 23 juli per email aanmelden voor de morgendienst of de avonddienst. Voor de diensten van zondag DV 2 augustus zijn de gemeenteleden van Groep 1 van harte welkom om de dienst in de kerk bij te wonen. Dit zijn de gemeenteleden wonende aan de Brandwijksedijk, Donkseweg en Ammersekade. Graag uiterlijk donderdagavond 30 juli per email aanmelden voor de morgendienst of de avonddienst. Dit kan via kerkdienst@hervormdbrandwijk.nl. Telefonisch aanmelden mag ook bij Herber Bikker.