Voor de morgendienst zijn de naaste familieleden en vrienden van de doopouders genodigd. Voor de dienst van zondagavond zijn de gemeenteleden van een deel van Groep 1 van harte welkom om de dienst in de kerk bij te wonen. Dit zijn de gemeenteleden wonende aan de Brandwijksedijk 25 t/m 54 en de Ammersekade. Opgeven uiterlijk do 16 juli. Voor de diensten van 26 juli zijn de gemeenteleden van Groep 3 van harte welkom om de dienst in de kerk bij te wonen. Dit zijn de gemeenteleden wonende aan de Gijbelandsedijk 1 t/m 66, de Kerkweg en alle straten van de Brandwijkse nieuwbouw. Graag uiterlijk donderdagavond 23 juli per email aanmelden voor de morgendienst of de avonddienst via kerkdienst@hervormdbrandwijk.nl. Telefonisch aanmelden mag ook bij Herber Bikker.