Aanstaande zondag, DV 5 juli, zullen ’s morgens familie en vrienden van de belijdeniscathechisanten de dienst bijwonen. Na afloop van de dienst staan de belijdeniscathechisanten buiten op de parkeerplaats voor de Wegwijzer. U wordt hartelijk uitgenodigd om dat toch nog even naar de kerk te komen voor een felicitatie op anderhalve meter. Een andere mogelijkheid is om een felicitatie en een bemoedigend woord te plaatsen in het gastenboek op de site van onze kerk. In de avonddienst zijn de gemeenteleden welkom die wonen aan de Donkseweg en Brandwijksedijk nummer 1 tot en met 24. Zij kunnen zich tot en met aanstaande donderdag voor de avonddienst aanmelden. Voor de dienst van volgende week zondag DV 12 juli zijn de gemeenteleden van Groep 2 van harte welkom om de dienst in de kerk bij te wonen. Dit zijn de gemeenteleden wonende aan de Damseweg en de Gijbelandsedijk nummer 67 tot en met 127. Graag uiterlijk donderdagavond 9 juli per email aanmelden voor de morgendienst of de avonddienst via kerkdienst@hervormdbrandwijk.nl. Telefonisch aanmelden mag ook bij Herber Bikker.