Afgelopen donderdag heeft de kerkenraad besloten om vanaf DV zondag 7 maart weer gemeenteleden uit te nodigen om de eredienst bij te wonen. Voor zondag 7 maart zijn de gemeenteleden van groep 1 genodigd. Volgende week worden voor de middagdienst van biddag de gezinnen met kinderen t/m 12 jaar genodigd. Voor de biddag-avonddienst en voor de diensten van zondag 14 maart worden de gemeenteleden van groep 2 uitgenodigd. Dit zijn de gemeenteleden die wonen aan de Damseweg, Gijbelandsedijk en de nieuwbouw-Oost (= oude nieuwbouw). Aanmelden voor de diensten van biddag en de diensten van DV zondag 14 maart kan tot uiterlijk maandag 8 maart via kerkdienst@hervormdbrandwijk.nl of telefonisch bij Herber Bikker. Bij de aanmelding graag aangeven naar welke dienst(en) de voorkeur uitgaat.